Barbecue laten verzorgen

Organiseer je binnenkort een barbecue bij jou thuis of op locatie, maar wil je zelf niet druk zijn met het bereiden van het vlees? Laat je barbecue dan verzorgen! Naast het bezorgen van het barbecuevlees op locatie, komen we dit ter plekke bereiden. Wij doen het werk, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Full service BBQ

Onze slagerij helpt je graag bij het organiseren van een geslaagde barbecue. Van een klein feestje met vrienden in de tuin tot een groter evenement: wij nemen je de zorgen uit handen, regelen het vlees, benodigde elementen en zorgen voor een volledig verzorgde BBQ met kok.

Bereid door onze meesterslager

Ons vlees wordt gemaakt door Wouter van de Veen, één van de twee branche erkende meesterslagers in Nederland. Deze titel is alleen te behalen door slagers op topniveau. Hierdoor bent u verzekerd van het beste stukje vlees. En hoe leuk is het als je deze meesterslager als kok hebt tijdens je barbecue?

Barbecue pakketten

Je hebt ruime keuze aan verschillende soorten vlees, salades en sauzen. Bekijk alle barbecue-pakketten in ons assortiment.

BBQ met kok boeken

Heb je vragen of wil je direct een BBQ met kok boeken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.