Over de Slagerij

Historie

Sinds 1975 vervult Wout van de Veen vol passie het slagersvak. In 1993 werd de intrek genomen in de slagerij in Ederveen. In 2009 werd werd de slagerij in Renswoude overgenomen.

De liefde voor ons vak proef je terug in ons vlees!

Ons rundvlees is van het ras verbeterd Roodbont. Deze koeien krijgen 2 keer een kalf. Als ze dit groot gebracht hebben worden ze afgemest. Ze lopen in Ederveen in het weiland. Ook deze worden in alle rust geslacht in ons eigen slachthuis. Vervolgens benen wij ze zelf uit en heeft u de lekkerste biefstuk, riblappen, entrecote, gehakt, enzovoort; Elke dag lekker vers!

Worstmakerij

De worstmakerij is één van de hoofdtakken binnen ons bedrijf. Ruim 95 % van ons worst- en vleeswarenassortiment komt uit eigen worstmakerij. Ook binnen de worstmakerij werken wij aan de beste kwaliteit met de beste ingrediënten en de beste kruidenmelange door ons zelf samengesteld.

Slagerij Wout van de Veen staat wijd en zijd bekend om zijn specifieke worstproductie, vanwege smaak en kwaliteit. Elke week maken wij met veel liefde op een tradionele manier onze producten klaar.
Zoveel mogelijk zonder E-nummers en andere smaakversterkers.

Al vele jaren staan wij aan de top van Nederland wat betreft het winnen van prijzen van onze met GOUD-bekroonde producten.

Tenminste 95 % van onze worst en vleeswaren wordt in onze eigen worstmakerij wekelijks geproduceerd. Erg bekend zijn wij om onze voortreffelijke rookworst die jaarlijks meerdere keren GOUD behaald en onze grillworst. Verder maken we onze eigengemaakte patés volgens Maastrichts recept en onze eigengemaakte harde worst en Borgmannekes volgens Twents recept.